با افزایش گرمای آب و رسیدن دمای آب به نقطه جوش، جنبش بیشتر مولکول های آب سبب حرکت مولکول ها به سطح آب و در نهایت منجر به فرار مولکول ها و تشکیل بخار آب میگردد. برای تصفیه آب، بجز آب های مقطر، با استفاده از جوشاندن آب، تنها آب خالص (مولکول های H2O) تبخیر گردیده و ناخالصی ها، نیترات و دیگر تزرکیبات همچنان در آب باقی میمانند.
تصفیه آب در فرایند جوشاندن آب، نه تنها آب تصفیه نمیشود بلکه این امر موجب غلیظ شدن آب توسط املاح میگردد.
با توجه به صحیح بودن این اصل در خصوص نابود کردن موجودات زنده موجود در آب (ویروس ها و باکتری ها ) از طریق جوشاندن آب در روستا ها و … بدیهی است که تعدادی از میکروب ها در تصفیه خانه های شهری بوسیله مواد ضد عفونی کننده اعم از کلر و غیره از بین میروند لذا در خصوص آب آشامیدنی لوله کشی شهری این امر کمکی به بهبود کیفیت آب مصرفی نمینماید.
1. عدم حذف آلودگیهای شیمیایی
2. از دست رفتن اکسیژن محلول در آب
3. افزایش غلظت مواد معدنی مضر
4. مصرف انرژی و زمانبر بودن
5. خطر آلودگی دوباره پس از سرد شدن
6. تبخیر و کاهش حجم آب
7. عدم حذف رسوبات و ذرات معلق
8. پتانسیل ایجاد مواد شیمیایی مضر در برخی شرایط
با توجه به اینکه آلودگی آب یکی از مهمترین دغدغه ها و هم چنین تصفیه آب آشامیدنی یکی از مهمترین نیاز های بشر امروزی است، روش های قدیمی و سنتی تصفیه آب آشامیدنی نظیر جوشاندن آب، برای تصفیه آب آشامیدنی و تولید آب آشامیدنی با کیفیت، کارساز نبوده و بهترین و سریع ترین روش، استفاده از دستگاه تصفیه آب دارای سیستم RO یا اسمز معکوس است.
دستگاه های تصفیه آب طی فرایندی با حذف مواد شيميایي، فلزات سنگين، گاز هاي معلق، آلايند هاي بيولوژيکي و… از آب با تولید آب سالم و باکیفیت، نقش بسیار کلیدی و موثری در سلامت مردم جامعه ایفا مینمایند.
یکی از جالب ترین و قابل لمس ترین موارد پس از نصب و بهره برداری از دستگاه تصفیه آب خانگی هنگام تهیه چای یا قهوه در زمان استفاده از آب خروجی آنها است که درصورت استفاده از دستگاه تصفیه آب خانگی، خواهید توانست از بهترین عطر و طعم لذت ببرید.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
دفتر تهران:
نازی آباد ،خیابان تولایی،کوچه سودی،پلاک 6،تصفیه آب آکوا
02155310215
09386678419
فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.
بستن دیگر باز نشو! |